Je voeten vertellen jouw verhaal

Als je voor het eerst bij mij komt, komen vrijwel altijd ook je voeten aan de orde. Voeten geven mij een goede indicatie van wat er aan de hand is. Ze zijn voor mij de eerste fysieke ingang naar het vaststellen wat voor jou de beste behandeling is. In de voetreflexzonetherapie gaan wij er ook vanuit dat in je voeten gebieden zijn die organen, klieren en andere delen van het lichaam weerspiegelen (reflexzone). Door deze gebieden te masseren krijg ik een goed beeld van wat er speelt.

Vervolgens heb ik een breed arsenaal aan methoden dat ik kan inzetten om jou te helpen naar herstel. Ik zoek altijd naar de oorzaak. Symptoombestrijding is niet mijn uiteindelijke doel, want daarmee pak je de klacht niet in de bron aan.

De methoden zijn: voetreflexzonetherapiemassagetherapiedarmonderzoek/oligotherapie,  prognosmetingadvies over voedingssupplementencraniosacraal behandelingen en bewustzijnscoaching.

Uiteraard zal ik ook met je overleggen in hoeverre je al in het reguliere medische circuit bent behandeld en wat voor resultaten dat opgeleverd heeft. Soms is het verstandig dat ik contact opneem met je behandelend arts voor meer informatie of komt het voor dat ik een extra onderzoek adviseer (b.v. bloedtest). Indien ik vermoed dat je bij mij niet de juiste behandeling kunt krijgen, verwijs ik je door naar een van mijn collega’s.