De beste behandeling voor een gezond lijf en tevreden geest

Zowel volwassenen als kinderen zijn van harte welkom in mijn praktijk. Na een intakegesprek kiezen wij samen wat voor jou de beste behandeling is. Lichaam en geest zijn belangrijk, daarom werk ik holistisch. Ik behandel met diverse methodes, dat betekent dat wij kiezen of combineren.

Intake & behandelplan

Tijdens onze eerste afspraak doen wij een intake, waarbij ik gegevens van jou noteer en een kort onderzoek doe om een goed beeld te krijgen bij je klachten. Deze intake duurt ca. 90 minuten.

Op basis van de intake bepalen wij samen welke behandeling voor jou de juiste is en of je mogelijk behandelmethoden kunt combineren voor het beste resultaat. Ik leg je uit wat de verschillende behandelingen inhouden. Uiteraard beslis jij wat je wel en niet wilt.

Jouw inzet voor genezing is immers net zo belangrijk als mijn behandeling.

Mijn ervaring is dat balans in leven, werk, beweging en voeding essentieel zijn voor een gezond lichaam. Daarin zal ik je dus ook zeker adviseren.

Als ik merk dat aanvullende informatie uit de reguliere geneeskunde nodig is, zal ik niet aarzelen dat op te vragen. Dat kan een bloedonderzoek zijn of ik kan je vragen of ik contact met je huisarts mag opnemen voor extra informatie.