Even voorstellen @ HANNAH

Over Hannah

Na een loopbaan als fitnesscoach en coachend leidinggevende in het bedrijfsleven, heb ik mijn passie gevolgd: het ondersteunen van mensen in hun weg naar een gelukkiger en gezonder leven. Ik vind dat het altijd anders of beter kan. Daarbij denk ik vaak andersom: niet in problemen, maar in oplossingen. In 2004 heb ik mijn droom laten uitkomen en heb mijn eigen Therapiepraktijk Aurora gestart, inmiddels @Hannah Gezondheidspraktijk. Sinds 2008 ben ik afgestudeerd als Reflexzonetherapeute en behandel ik mensen met diverse klachten.

Ik gun iedereen dat extra stukje levensplezier. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe belangrijk dat is. Vanaf mijn geboorte heb ik geworsteld met astma, allergieën en aanverwante klachten die een groot deel van mijn leven en mijn drijfveer om mijn werk goed te doen hebben beïnvloed.

Hannah van der Staaij

Ik heb diverse behandelmethoden gestudeerd om te verdiepen en mijn cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Verder volg ik jaarlijks diverse cursussen in mijn vakgebied, zodat ik op de hoogte blijf van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Bewustwording is voor mij belangrijk en dat probeer ik uit te dragen in mijn praktijk. Pas als je je bewust bent van hoe je de dingen doet en hoe je met dingen omgaat, dan kun je dat veranderen. Want als je hetzelfde blijft doen, blijf je hetzelfde resultaat krijgen….

Mijn aanpak is holistisch. Ik kijk altijd naar lichaam en geest en kies dan wat daar het beste bij past. Natuurlijk is de inzet van de cliënt net zo belangrijk. Samen komen wij een heel eind.

Mijn devies is wel: een reis van duizend mijlen begint met een enkele stap. Ik help je daarbij graag!

Afspraak maken

“Ik hou niet van dat zweverige en alternatieve gedoe, maar zo is Hannah helemaal niet. Ze luistert aandachtig, maar is ook heel concreet in haar diagnose en advies. Mijn klachten zijn een stuk verminderd.”

Vrouw, 32 jaar
Meer reviews
@HANNAH-GEZONDHEIDSPRAKTIJK

@Hannah
Jouw puzzelstukje
naar gezond worden & blijven

Afspraak maken