Behandeling gezondheidspraktijk @Hannah

Hieronder zie je een overzicht van de verschillende behandelingen die ik toepas:

Reflexzonetherapie

Reflexzonetherapie gaat er vanuit dat op handen en voeten gebieden (reflexzones) liggen die corresponderen met de organen, klieren en andere delen van het lichaam. Blokkades in die gebieden kunnen door drukmassage opgeheven worden, zodat het lichaam weer in balans kan komen. Deze veilige, holistische behandeling activeert het zelf-genezende vermogen van het lichaam. Ook heel geschikt voor zwangeren.

Lees verder

Darmflora therapie

Bij darmtherapie wordt door middel van het insturen van o.a. ontlasting naar het laboratorium, onderzocht wat de oorzaak is van je vage klachten, vermoeidheid, buik- of darmklachten. Vervolgens stel ik een behandelplan op met voedingsadviezen en/of inname van voedingssupplementen.

Regelmatig maken wij een afspraak en wordt gecheckt of het gewenste resultaat gehaald wordt of dat er aanpassing nodig is.

Lees verder

Voedings- & Supplementenadvies

Soms kan een tekort of overvloed aan bepaalde voeding of bouwstoffen klachten veroorzaken. Wij overleggen dan een aangepast voedingspatroon of mogelijk supplementen die kunnen bijdragen aan het herstel van het lichaam. Gezonde voeding en bewust omgaan met de bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, zorgt er vrijwel altijd voor dat je je beter voelt!

Craniosacraal Behandelingen

Craniosacraal behandelingen is een zachte behandelmethode, ook heel geschikt voor kinderen, waarbij met zachte manuele handelingen invloed wordt uitgeoefend op het bindweefsel, vliezen of schedelbotten. Dit heeft een ontspannende werking, waardoor blokkades opgeheven kunnen worden die voor diverse klachten zorgen. Organen, spieren, het ruggenmerg, maar ook veel andere lichaamsfuncties hebben baat bij craniosacraal therapie.

Prognosmeting

Prognosmeting is een innovatieve combinatie van 5000 jaar oude Chinese wijsheid, gebaseerd op de energiestromingen in de meridianen en Westerse hightech computertechnologie, gebaseerd op wetenschappelijke feiten en praktijkervaring. Met behulp van Prognos wordt vastgesteld welke verstoringen in het lichaam aanwezig zijn en waardoor die zijn ontstaan. Zo wordt oorzaak van de klachten behandeld en niet alleen de symptomen. Het uiteindelijke doel is evenwichtsherstel van lichaam en geest.

Bewustzijnscoaching

Tijdens mijn behandelingen merk ik soms dingen op aan mijn cliënten. Ik ben van mening dat je elke dag weer de keuze hebt hoe je omgaat met wat je tegenkomt in je leven. Bewustwording is voor mij belangrijk en dat probeer ik uit te dragen in mijn praktijk. Pas als je je bewust bent van hoe je de dingen doet en hoe je met dingen omgaat, dan kun je dat veranderen. Want als je hetzelfde blijft doen, blijf je hetzelfde resultaat krijgen…. Bij deze complementaire aanpak werken wij niet alleen aan symptoombestrijding, maar gaan wij stap voor stap op zoek naar de oorzaak.

Voedingscoaching

Het langdurig begeleiden van veranderprocessen met specifieke voeding zoals bijvoorbeeld histamine intollerantie, FODmap dieet en darmklachten.

“Mijn zoon was al heel lang hangerig en lusteloos. Hannah was heel zorgzaam in haar aanpak. Ze combineerde voedingsadvies met behandelingen. Inmiddels gaat het stukken beter.”

Moeder van 8-jarige zoon
Afspraak maken