NLP Wandelcoach – Coaching in de natuur, op vrije voet

Heb je behoefte aan een goed gesprek, nieuwe inzichten en hou je, net als ik, van wandelen door de duinen en over het strand?

Sinds 2016 begeleid ik ook door middel van NLP wandelcoaching. Samen wandelen wij in mijn ‘achtertuin’: de duinen en het strand van Scheveningen. Jij brengt jouw vraag in. Ik luister aandachtig naar jou en begeleid je op jouw pad van patronen. Jouw voeten leiden je via vier paden en diverse zijwegen naar inzicht in jouw vraag(en).

Wandelen voor meer inzicht

Waarmee kan deze wandeling jou helpen? Lopend en pratend kan jij je gedachten op een rijtje zetten en letterlijk loop jij jouw pad.
Wandelcoaching is een combinatie van lekker buiten zijn met de wind door je haren en naar binnen kijken met af en toe een vraag of aanwijzing van mij. Omdat wij naast elkaar lopen, en wij elkaar dus niet zo vaak aankijken als in een praktijkruimte, ben je vooral zelf aan het reflecteren. Het buiten zijn en bewegen helpt je met een frisse blik naar je vraagstuk te kijken.

Blijvende verbetering

Ik help in mijn praktijk dagelijks cliënten naar ‘gezond worden en gezond blijven’ door middel van bewustzijnscoaching, zoals deze wandelcoaching. Immers, ik kan je wel fysiek helpen met een bepaalde klacht, maar als je de onderliggende oorzaak niet oplost, komt de klacht vanzelf weer terug.
Bijvoorbeeld: jij pakt telkens een zwaar krat verkeerd op en daarvan krijg je rugpijn. Ik help de pijn verlichten. Maar als jij dat krat op dezelfde manier blijft oppakken, komt de rugpijn telkens terug. Dus je manier van oppakken moet veranderen om blijvend herstel te krijgen.
Zo is het ook met denkpatronen en de effecten daarvan op je lichaam. Ik hanteer een holistische manier van werken. Lichaam en geest hebben aandacht en voeding nodig. Met deze manier van werken bereik ik een zo goed mogelijk resultaat voor mijn cliënten en mijzelf.

Wandelcoaching Den Haag

Bewustwording en nieuwe mogelijkhede