Reviews @ HANNAH

Afspraak maken

Zoveel mensen, zoveel verschillende klachten, behandelingen,
ontmoetingen, ervaringen.

Hier lees je ze (bijna) allemaal, zodat je een beeld krijgt van mijn werkwijze en de ervaringen van mijn clienten.

Ik wil ze graag weten.

Het was een leerzame en leuke dag over voeding en met voeding.

Hannah had een heerlijke lunch voor ons klaargemaakt, zodat wij zelf konden proeven,  hoe je eenvoudig een hele lekkere maaltijd kan bereiden met een paar verschillende ingrediënten zonder teveel “gedoe”. Het maken van je eigen “‘voedtbord” en recepten die je mee krijgt, zorgen ervoor dat je er thuis ook mee aan de slag gaat. Bedankt Hannah

Mirelle
“Hannah had meteen door waar bij mij de schoen wrong. Ze was heel direct en gaf goed advies. Na een aantal behandelingen voelde ik mij een stuk vitaler. Ik let nu ook beter op wanneer ik eigenlijk teveel hooi op mijn vork neem.”
man, 46 jaar

“Mijn zoon was al heel lang hangerig en lusteloos. Hannah was heel zorgzaam in haar aanpak. Ze combineerde voedingsadvies met behandelingen. Inmiddels gaat het stukken beter.”

Moeder van 8-jarige zoon

Ik heb een aantal weken geleden de workshop gevolgd. De heerlijke informele sfeer zorgde voor een direct fijn en warm gevoel. Hannah heeft mij geholpen bij het zelf (her)ontdekken van wat mij voed. Zowel letterijk als figuurlijk. De workshop heeft mij deels opnieuw bewust gemaakt van wat ik ooit al deed en wist, maar door de drukte van gezin, huishouden en werk, was dit erbij ingeschoten. Een paar simpele handvaten en een groot stuk bewustwording hebben ervoor gezorgd dat ik thuis qua gezonde voeding weer op de rit zit. De workshop is een mooie afwisseling van praten, doen, overleggen, denken, bewust zijn, koken en creativiteit.

Door het ook daadwerkelijk in de keuken gaan staan, is de workshop erg dynamisch en door het doen onthou ik persoonlijk zelf ook veel meer. Het was een heerlijke, gezellig dag, met nieuwe kennis en inzichten die direct ingezet konden worden thuis en met succes!

Vrouw 30 jaar

“Ik hou niet van dat zweverige en alternatieve gedoe, maar zo is Hannah helemaal niet. Ze luistert aandachtig, maar is ook heel concreet in haar diagnose en advies. Mijn klachten zijn een stuk verminderd.”

Vrouw, 32 jaar

Al vele jaren ben ik bij Hannah onder behandeling. Toen ik er voor het eerst kwam en ze mij ging masseren had ik al gelijk het gevoel dat ze meer deed dan alleen masseren. Ze noemt het reflexzone-therapie. Het duurt eigenlijk 50 minuten. Maar ze houdt niet echt de klok in de hand. En regelmatig wordt het wel langer. We praten heel wat af onder het masseren. Als je wilt mag je ook lekker stil liggen. Maar wij praten veel. Het gaat dan over de kinderen en kleinkinderen, leuke en minder leuke dingen. Ze kan goed luisteren en ook goede raad geven. Doordat ze nog  steeds cursussen volgt op allerlei verschillende gebieden heeft ze een ruime kijk op vele dingen. Met voetreflexie kon ze mijn maag wat tot rust brengen. Ze is altijd op zoek naar iets waardoor het nog beter kan. Volgens mij moet het erg druk zijn in haar hoofd door het vele meedenken met al haar cliënten. Ze gaat nu een gedeeltelijke andere weg inslaan. Wandelen  met haar clienten en ondertussen praten. Het is haar op het lijf geschreven. Zonder opdringerig te zijn lokt ze iemand uit zijn tent en legt ze de vinger op de pijnpunten. Voor mij is het lichamelijk en geestelijk een waardevol uur.

Maria

In de bloei van je leven staan, maar toch mist er een puzzelstukje. Je weet niet wat het is,  en je voelt je zoekende naar het onbekende. Een wandeling met Hannah door de duinen met een goed gesprek: lag  daar het antwoord waar ik naar zocht? Tweeënhalf uur wandelen door de duinen, verschillende paden bewandeld. Elk met een thema en diverse vraagstukken, open vragen en vragen waardoor het puzzelstukje zich naar de juiste plek bewoog. Ongedwongen, zonder gêne, een fijn en vrij gevoel zonder beoordeeld te worden door jouw gedachten.

Tweeënhalf uur verder: wij zitten op een bankje de last valt ineens van mijn schouders, het begint met een traan en eindigt met zelfverzekerde lach. Het antwoord waar ik zo naar verlangde, schoof als het laatste puzzelstuk stukje recht in mijn hart. Met alle dank aan Hannah. Het waren haar energie, haar luisterend oor en haar scherpe intuïtie die deze wandeling tot een succesvol einde brachten met nieuwe energie en volle moed ga ik nieuwe paden bewandelen. Angst zal er  blijven, maar door deze coachingsessie heb ik geleerd om met deze angst kan omgaan, zodat hij mijn dromen niet beïnvloed.

Peggy

I.v.m mijn zwangerschap kwam ik bij Hannah terecht voor zwangerschaps reflexologie. Wat zo fijn is aan Hannah, is dat zo lekker ‘gewoon’ is.

Tijdens de reflexologie sessies heeft zij ervoor gezorgd dat ik mij volledig kon ontspannen door een open en eerlijke sfeer te creëren. Wat ik mooi vond om te ervaren is dat ik dacht ontspannen de sessie in te gaan, ik uiteindelijk na de sessie mij pas echt ontspannen voelde. Het even allemaal kunnen loslaten, praten over de alledaagse dingen, maar ook praten over het verleden was voor mij erg fijn. Daarnaast komt Hannah heel kundig over, laat je in jouw waarde, legt niks op en neemt echt de tijd voor je.

Dit had ik echt even nodig zo in de laatste weken van mijn zwangerschap!

Rowena

Ik voel me empowered’

2,5 uur wandelen door de duinen en het antwoord vinden waar je zolang op hebt gewacht… Zou het echt? Geeft zij het antwoord dat je nodig hebt? Nee, dat geef je zelf. Het fijne en het mooie van deze wandeling is het leren denken, ontspannen en accepteren van alles wat door je lijf gaat. Niks is verkeerd en alles mag. Door letterlijk en figuurlijk verschillende paden te bewandelen, krijg je inzicht in jouw doen en laten, herken je patronen en ga je inzien waar enige verbetering nodig hebt. Het mooie van deze wandeling is dat je zelf de tools krijgt om elk obstakel in je leven aan te kunnen. Ik heb geleerd dat ik angst mag hebben, maar me moet laten leiden door vertrouwen.

Ik voel me empowered, vol moed om te doen wat ik wil en hoe ik dit gevoel moet vasthouden.

Charles

Al meer dan 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst bij Hannah in de praktijk. Onverklaarbare gewrichtspijn en ten einde raad stapte ik sceptisch binnen. Na een aantal behandelingen moest ik al mijn bedenkingen aan de kant zetten: zij kan dit echt!!

Na de begeleiding van mijn eerste twee zwangerschappen heeft zij ook deze zwangerschap weer fantastisch fijn en liefdevol begeleid. De eerste maanden vooral met ontspannende voetreflex, toen het lichamelijk zwaarder werd met behandeling om o.a. vastzittende schouders los te maken en in de laatste fase om mijn lichaam en de baby klaar te maken voor de bevalling.

Als werkende moeder zijn er weinig momenten om te ontspannen en vergeet je af en toe de zwangerschap van een derde. Door de afspraken bij Hannah kon ik alle drukte en spanning weer even achter mij laten. Ik raad het iedere zwangere aan: pak deze momenten en ervaar hoe fijn het is!

Lieve Hannah bedankt voor al je goede zorgen!! Liefs Monique.

Monique

Heb je ook een (positieve) ervaring die je met mij wilt delen? Mail mij even naar info@athannah.nl. Dank je wel!

Afspraak maken